Fakanállal az egri borvidéken - Ételek és történetek

  • Kiadó: Central Médiacsoport Zrt.
  • Cikkszám: 231341087
  • Vonalkód: 9789633410875
  • Szerezhető hűségpontok: 246
  • Elérhetőség:
    Nincs készleten
Ár: 4.900 Ft (4.667 Ft + ÁFA)

INGYEN SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft rendelési érték felett a szállítás ingyenes

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Hétfőn-szerdán-pénteken 10.00-től 14.00-ig Budapesten, a Visegrádi utcában ingyenes

SEGÍTÜNK

Írj nekünk info@cartographia.hu , vagy ha sürgős,  hétköznapokon 9.00 és 14.00 között hívj +36 20 436 4917.

Leírás

Eger nevéhez fűződik az ország egyik leghíresebb, történelmi borvidéke, amely a 90-es évek elejétől fogva folyamatos fejlődésen megy keresztül. Családi borászatok jönnek létre, növekednek biztatóan és készítenek egyre magasabb színvonalú borokat. Új értelmet nyer a híres Egri Bikavér, és megszületik fehér párja, az Egri Csillag is. Nem marad le mellette a környék gasztronómiája sem, baráti kapcsolatok alakulnak és fejlődnek tovább méltán képviselve e nagyszerű vidék bor- és gasztrokultúráját egyaránt. Mondhatjuk, egymást segítik, egymást erősítik minden nap talán ennek is köszönhető, hogy ilyen páratlan névsor alakult ki a könyv szereplőből. Bolyki János remek boraival, Sáfrány László hamisítatlan szilvásváradi pisztrángjaival, Pintér Irén illatos gyógynövényeivel és a Numan család a gyerekkora emlékeztető, roppanós héjú kenyereivel csak néhány ezek közül a remek emberek közül. Érdemes megismerni őket és receptjeiket is!

Termékfülek

Paraméterek

Tulajdonság Érték
Kiadási év 2014
Kiadó Central Médiacsoport Zrt.
Kötés keménytáblás, védőborítóval
Méret (cm) 24,5 x 18
Nyelv magyar
Szerző Erdélyi Ágnes